Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g0.8g2.3kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, euro shopper0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa1g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal1g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g136kcal8.2g9.8g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826