Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.5g23kcal0.8g4.6g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.4kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 1g3.6kcal0g0g0.4g0g
Korppujauho 1.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g225kcal9.2g29.4g7.2g1.8g
Valittu annoskoko50g112kcal4.6g14.7g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g56kcal2.3g7.4g1.8g0.5g
Arvot/100g100g225kcal9.2g29.4g7.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256