Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1.3g0.8kcal0.2g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.5g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.7g0.3g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g28kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g254kcal8g36.8g7.6g1.8g
Valittu annoskoko50g127kcal4g18.4g3.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g64kcal2g9.2g1.9g0.5g
Arvot/100g100g254kcal8g36.8g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741