Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)40g17kcal3.9g0.6g0g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g102kcal7.8g18g0g0g
Valittu annoskoko50g51kcal3.9g9g0g0g
Annoskoko puolitettuna25g26kcal2g4.5g0g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859