Mustikkamuffinit

Sekoita ensin 1muna, sokeri ja juokseva sunnuntai keskenään.

Lisää sitten keskenään sekoitetut kauraleseet, vehnäjauho, vanilliinisokeri sekä leivinjauhe.

Lisää maito taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lisää mustikat lopuksi varovasti sekoittaen.

Pakastemustikat saa laittaa jäisinä.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja jätä niihin hieman kohoamistilaa.

Paista 225asteessa uunin keskitasolla n.15-18minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Minisini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)8.4g61kcal0g0g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g3.2g10kcal0.5g1.5g0.2g0.6g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g11g38kcal1.3g7.8g0.2g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 4.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 10g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g305kcal5.2g35.4g15.4g2.4g
Valittu annoskoko50g152kcal2.6g17.7g7.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g76kcal1.3g8.9g3.9g0.6g
Arvot/100g100g305kcal5.2g35.5g15.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101588