Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow7.8g22kcal1.4g5g0.1g0.8g
Hirvenjauheliha oma saalis6.3g7kcal1.4g0g0.2g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g4.7g6.1kcal0.5g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g70kcal6.6g10.2g1.4g1.6g
Valittu annoskoko50g35kcal3.3g5.1g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g18kcal1.7g2.6g0.4g0.4g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.2g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226