Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 9g21kcal1.3g0.2g1.7g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)2.8g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g3.1g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g191kcal13.4g2g14.6g0.2g
Valittu annoskoko50g95kcal6.7g1g7.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g48kcal3.4g0.5g3.7g0.1g
Arvot/100g100g191kcal13.4g2g14.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118804