Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 5.9g8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g18g12kcal0.9g2.1g0.1g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)17g13kcal3g0.1g0.2g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g7.8g7.6kcal1.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g93kcal11g8.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko50g47kcal5.5g4.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g23kcal2.8g2.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g93kcal11g8.4g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560