Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl6.1g7.9kcal0.8g0g0.5g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Maito, Kevyt6.5g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Mustikka metsä- 16g6.9kcal0.1g1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g224kcal4g32.6g8g1.6g
Valittu annoskoko50g112kcal2g16.3g4g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g56kcal1g8.2g2g0.4g
Arvot/100g100g224kcal4g32.6g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149