Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Kookosrasva 100 % 14g123kcal0.1g0g13.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton6.4g21kcal1.5g0.7g1.3g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g7.7g17kcal0.4g3.8g0.1g3.1g
Manteli 5.2g32kcal1.2g0.3g2.8g0.4g
Saksanpähkinä 1.8g12kcal0.3g0.1g1.2g0.3g
Hasselpähkinä 1.3g8.3kcal0.2g0g0.8g0.2g
Rusina 7g20kcal0.2g4.2g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g586kcal7.8g18.2g53.6g9.4g
Valittu annoskoko50g293kcal3.9g9.1g26.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna25g146kcal2g4.6g13.4g2.4g
Arvot/100g100g586kcal7.8g18.2g53.6g9.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201