Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g17g11kcal2g0.7g0.1g0g
Soijajauho rasvainen 2.9g14kcal1g0.7g0.7g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.7g5.4kcal0.5g0.1g0.3g0.5g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)1.7g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.7g11kcal0.5g0.1g1g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Oltermanni, perinteinen8.4g30kcal2.1g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g225kcal16.2g5g15.4g3g
Valittu annoskoko50g112kcal8.1g2.5g7.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna25g56kcal4.1g1.3g3.9g0.8g
Arvot/100g100g225kcal16.2g5g15.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603