Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g8.3g38kcal0.6g5.7g1.3g0.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)4.2g26kcal0g0g2.9g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g17g38kcal0.1g2g3.3g0.1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g8.3g9kcal0g1.3g0.4g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)13g64kcal0.6g7.1g4.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g350kcal2.6g32.2g24.4g2.6g
Valittu annoskoko50g175kcal1.3g16.1g12.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna25g88kcal0.7g8.1g6.1g0.7g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.2g24.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496