Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Fariinisokeri5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g13g11kcal0.1g2.3g0g0.2g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suklaa tumma 5.2g27kcal0.2g2.8g1.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g306kcal4.6g50.2g9g2g
Valittu annoskoko50g153kcal2.3g25.1g4.5g1g
Annoskoko puolitettuna25g77kcal1.2g12.6g2.3g0.5g
Arvot/100g100g306kcal4.6g50.1g9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181