Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g13g31kcal2.3g0g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g76kcal5g2.6g4.8g0.2g
Valittu annoskoko50g38kcal2.5g1.3g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal1.3g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339961