Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Fariinisokeri4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.1g10kcal0.7g1.4g0.7g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Taloussuklaa, Fazer6.3g32kcal0.2g3.5g1.9g0.3g
Suklaasydän (Panda), annos 150g6.3g30kcal0.4g4.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g414kcal6.6g48.2g22.2g2g
Valittu annoskoko50g207kcal3.3g24.1g11.1g1g
Annoskoko puolitettuna25g104kcal1.7g12.1g5.6g0.5g
Arvot/100g100g414kcal6.6g48.2g22.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005