Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Tomaattimurska 20g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Hunaja 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g10g24kcal1g4.2g0.3g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g106kcal8.2g11g2.8g2.2g
Valittu annoskoko50g53kcal4.1g5.5g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g27kcal2.1g2.8g0.7g0.6g
Arvot/100g100g107kcal8.2g11g2.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471