Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 21g5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g41kcal2.8g1.4g2.4g1.2g
Valittu annoskoko50g21kcal1.4g0.7g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g10kcal0.7g0.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g41kcal2.8g1.4g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901