Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 10g22kcal1.8g0g1.6g0g
Kieli naudan 10g20kcal1.7g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g126kcal8.2g8.4g6.4g0.8g
Valittu annoskoko50g63kcal4.1g4.2g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g32kcal2.1g2.1g1.6g0.2g
Arvot/100g100g126kcal8.2g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641