Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka8.7g12kcal1.9g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Rice Dream, riisimaito13g6.2kcal0g1.2g0.1g0g
Täysjyväriisi. Risella.4.8g17kcal0.3g3.4g0.2g0.3g
Parsakaali, tuore, 257g5.4g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g5.4g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g4.4g5.4kcal0.1g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g106kcal6g13.4g2.8g1.2g
Valittu annoskoko50g53kcal3g6.7g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g27kcal1.5g3.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g106kcal6g13.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557