Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen16g22kcal3g0g1.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g72kcal6.6g4.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko50g36kcal3.3g2.1g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g18kcal1.7g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.2g3.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413