Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g8g27kcal1.3g5g0.2g0.5g
Atria kevyt jauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g140kcal11.8g12.2g5g1g
Valittu annoskoko50g70kcal5.9g6.1g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g35kcal3g3.1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g140kcal11.8g12.2g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377