Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi15g19kcal0.5g5g0.1g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Margariini 80% keskiarvo5g36kcal0g0g4g0g
Perunajauhot,rainbow10g33kcal0g8.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g290kcal3.6g48.2g9.8g0.4g
Valittu annoskoko50g145kcal1.8g24.1g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g73kcal0.9g12.1g2.5g0.1g
Arvot/100g100g288kcal3.6g47.9g9.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901