Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 33g105kcal8.8g0g7.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]6.5g22kcal0.8g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia4.7g7kcal0.8g0g0.4g0g
Juusto, mozzarella 2.8g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g292kcal22.6g0.4g23g0g
Valittu annoskoko50g146kcal11.3g0.2g11.5g0g
Annoskoko puolitettuna25g73kcal5.7g0.1g5.8g0g
Arvot/100g100g291kcal22.5g0.4g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588