Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g25g28kcal5.7g0g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g2.8g12kcal0.2g0.1g1.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g111kcal12.4g1.8g5.4g0.2g
Valittu annoskoko50g55kcal6.2g0.9g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g28kcal3.1g0.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.4g1.8g5.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868