Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g6.2g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen10g14kcal1.9g0g0.7g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g4.5g8.1kcal0.2g0.3g0.7g0.1g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.7g14kcal1g0.1g1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g13g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5g8kcal0.1g0.1g0.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g142kcal8.4g11.6g6.4g1g
Valittu annoskoko50g71kcal4.2g5.8g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g36kcal2.1g2.9g1.6g0.3g
Arvot/100g100g142kcal8.4g11.6g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027