Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g21g73kcal2.4g15.1g0.3g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g10g15kcal2.3g0.4g0.3g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g5.2g13kcal0.9g0g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g218kcal11.4g32g4.4g0.4g
Valittu annoskoko50g109kcal5.7g16g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g55kcal2.9g8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g217kcal11.4g31.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733