Mustikkapullamuffinssit

Lämmitä maito ja jogurttirahka 37C, ja sekoita.

Lisää 2pss kuivahiivaa, 3dl makeutusjauhe, 1tl suola ja 1rkl kardemumma sekä kanamuna.

Lisää samalla vatkaten vehnäjauhot.

Taikinan tulee jäädä löysäksi.

Anna kohota 20-30min.

Jaa taikina muffinssivuokiin (n.24kpl pienehköjä ) tai kaada piirakkapellille.

Paista n.30min 200-225'C, aluksi 225'c n.15min ja loppuaika 200'c.

Paistoaika riippuu uunista, eli tarkkaile uunia läheltä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.7g0.3g0.4g
Jogurttirahka, maustamaton (Ehrmann), annos 250g7.9g4.6kcal0.6g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe, Pirkka0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 13g5.5kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g128kcal6g23.6g1g1.6g
Valittu annoskoko50g64kcal3g11.8g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g32kcal1.5g5.9g0.3g0.4g
Arvot/100g100g127kcal6g23.4g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389969