Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen15g4.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Luumu kivetön, kuivattu 6.3g13kcal0.3g2.4g0.1g0.5g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala5g16kcal0.8g3g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Ruokasooda 0.6g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2g12kcal0.5g0.1g1.1g0g
Ruokosokeri7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Piimä AB Acidophilus Valio5g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g269kcal4.6g34.6g11.8g2.6g
Valittu annoskoko50g134kcal2.3g17.3g5.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna25g67kcal1.2g8.7g3g0.7g
Arvot/100g100g268kcal4.6g34.5g11.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392082