Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)10g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Keräkaali, 100g2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)10g4kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.5g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g2.3g7.9kcal0.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g46kcal2g3g2.8g1g
Valittu annoskoko50g23kcal1g1.5g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g11kcal0.5g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g45kcal2g3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345