Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g31g41kcal5.3g0.3g2g0g
Sitruuna 100g9g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Lime, kuorittu, annos 50g1.6g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g96kcal11g3g4.2g0g
Valittu annoskoko51g48kcal5.5g1.5g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna25g24kcal2.8g0.8g1.1g0g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263