Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g9g36kcal0.7g5.6g1.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa15g15kcal1.6g0.4g0.7g0g
Karpalo 7.3g2.4kcal0g0.3g0.1g0.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio7.3g10kcal0.2g0.5g0.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g204kcal6g29.8g6.8g0.6g
Valittu annoskoko50g102kcal3g14.9g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g51kcal1.5g7.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239