Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai21g77kcal1g6.7g5.2g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Mozzarella light7.8g13kcal1.6g0g0.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow2.6g4.7kcal0g0.1g0.4g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g4.3g0.9kcal0g0.2g0g0.3g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl1.6g8.4kcal0.1g0g0.9g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g2.6g7.6kcal0.9g0g0.4g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g2.6g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g234kcal7.6g14.8g15.8g1.8g
Valittu annoskoko50g117kcal3.8g7.4g7.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g59kcal1.9g3.7g4g0.5g
Arvot/100g100g234kcal7.6g14.7g15.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787