Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g45kcal0g10.8g0g0g
Valittu annoskoko50g23kcal0g5.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna25g11kcal0g2.7g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464