Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)20g13kcal2.3g0.8g0.1g0g
Kananmuna kuoreton16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%7g18kcal1g0.8g0.4g3.4g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit7g28kcal2.8g1.1g1.4g1.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g163kcal16g5.6g7g9.4g
Valittu annoskoko50g82kcal8g2.8g3.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna25g41kcal4g1.4g1.8g2.4g
Arvot/100g100g163kcal15.9g5.6g7g9.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188