Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)12g4.9kcal0.2g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%6.2g11kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Tomaatti, tuore6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g75kcal6g3.6g3.6g1g
Valittu annoskoko50g37kcal3g1.8g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g19kcal1.5g0.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g74kcal6g3.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325475