Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g37g13kcal0.6g2.5g0g0.5g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g7.3g22kcal1.9g0g1.6g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g93kcal5.4g6g5.2g1.4g
Valittu annoskoko50g47kcal2.7g3g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g23kcal1.4g1.5g1.3g0.4g
Arvot/100g100g93kcal5.4g6g5.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213