Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 10g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%6.2g11kcal0.6g0.5g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko50g19kcal0.8g2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g9kcal0.4g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849