Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 14g45kcal3.8g0g3.4g0g
Paprika, punainen5.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado14g2.7kcal0.2g0.5g0g0.2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.8g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g122kcal8g3.8g8.2g0.8g
Valittu annoskoko50g61kcal4g1.9g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g30kcal2g1g2.1g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.9g3.8g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93616