Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 6.3g8.3kcal0.5g1.1g0.1g0.3g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.8g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Maissi jyvät 10g15kcal0.3g2.6g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g8.4g12kcal1.4g0.1g0.7g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g83kcal4.4g8g3.2g1.4g
Valittu annoskoko50g42kcal2.2g4g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna25g21kcal1.1g2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g82kcal4.4g7.9g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754