Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g5.2g8.8kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.4g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)12g4.9kcal0.2g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g7.8g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g39kcal2.8g3.6g1.2g0g
Valittu annoskoko50g19kcal1.4g1.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna25g10kcal0.7g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g38kcal2.8g3.6g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934