Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Ruisjauho Pirkka15g46kcal1.5g9.2g0.3g2.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)8.1g26kcal1.1g4.7g0.3g1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.5g3.5kcal0.4g0.4g0.1g1.2g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g159kcal6.6g30g1.4g12.2g
Valittu annoskoko51g80kcal3.3g15g0.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna25g40kcal1.7g7.5g0.4g3.1g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.7g1.4g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116040