Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.6kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana 4.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g13g22kcal2.6g0g1.3g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g69kcal5.6g4.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko50g35kcal2.8g2.2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g17kcal1.4g1.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.6g4.4g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593