Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Broileri rintafile,maustamaton12g12kcal2.7g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%5.9g7.6kcal0.2g0.1g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g4.7g17kcal1.3g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g119kcal10g1.6g7.4g1.2g
Valittu annoskoko50g60kcal5g0.8g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g30kcal2.5g0.4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g118kcal9.9g1.6g7.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874