Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 26g7.3kcal0.6g0.8g0.1g0.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g2.6g10kcal0.6g0g0.8g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g8.6g14kcal2.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g179kcal7.2g2.2g15.4g1.2g
Valittu annoskoko51g89kcal3.6g1.1g7.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g45kcal1.8g0.6g3.9g0.3g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096