Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g2.7g10kcal0.2g2.1g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g13g29kcal2.4g0g2.1g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g8.3g8.3kcal0.6g1.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä6.2g4.7kcal0.3g0.8g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g105kcal7g8.4g4.6g0.4g
Valittu annoskoko50g52kcal3.5g4.2g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g26kcal1.8g2.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g104kcal6.9g8.3g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586