Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%3.1g8.8kcal0.9g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g134kcal13.6g1.8g8g0.2g
Valittu annoskoko50g67kcal6.8g0.9g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g34kcal3.4g0.5g2g0.1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.8g7.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722