Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl10g45kcal0.7g6.4g1.9g0.3g
Voi 4g29kcal0g0g3.2g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g15g51kcal0.3g0.4g5.4g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g10g27kcal0.8g1.2g2g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kinuskikastike 5g21kcal0g2.8g1.1g0g
Daim 56g1.4g7.6kcal0.1g0.8g0.4g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.5kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g402kcal4.6g32.6g28g0.6g
Valittu annoskoko51g201kcal2.3g16.3g14g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g101kcal1.2g8.2g7g0.2g
Arvot/100g100g398kcal4.6g32.3g27.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939