Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g28g4.8kcal0.5g0.6g0.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g42kcal0.2g0.4g4.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g10g39kcal2.9g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g172kcal7.2g2.4g14.8g0g
Valittu annoskoko51g86kcal3.6g1.2g7.4g0g
Annoskoko puolitettuna25g43kcal1.8g0.6g3.7g0g
Arvot/100g100g170kcal7.1g2.4g14.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931