Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)5.5g19kcal1.1g0.1g1.6g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]3.6g12kcal1g0g0.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g14g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g157kcal7.4g19.2g5.4g0.8g
Valittu annoskoko51g79kcal3.7g9.6g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g39kcal1.9g4.8g1.4g0.2g
Arvot/100g100g156kcal7.3g19g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744