Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.2g60kcal0.1g0g6.7g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g11g36kcal0.9g7.6g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.7g23kcal0.9g0.2g2g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)9g13kcal0.7g0.5g0.9g0g
Appelsiinimehu, 2 dl2.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g353kcal7.2g33.6g21g0g
Valittu annoskoko51g176kcal3.6g16.8g10.5g0g
Annoskoko puolitettuna25g88kcal1.8g8.4g5.3g0g
Arvot/100g100g349kcal7.1g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576